Siam Kitchen


Prins Mauritssingel 91b 3043 PD Rotterdam
0645095524 Klik om te bellen

Over Siam Kitchen

Bij Siam Kitchen bestel je de lekkerste Thaise gerechten. Die kan je afhalen, maar hou je van gemak, dan krijg je jouw bestelling bij je thuisbezorgd vanuit Rotterdam Overschie. Geniet ook eens van een Thaise catering of kookworkshops. Bekijk de website www.siamkitchen.nl voor meer informatie.

Vanwege mijn passie voor de Thaise keuken en mensen blij maken met heerlijke Thaise gerechten ben ik Siam Kitchen begonnen in 2014. Het is niet zomaar een afhaalrestaurant maar ik werk vanuit huis. Je kunt je bestelling afhalen maar we bezorgen ook. Door deze kleinschaligheid kan ik alle aandacht geven aan het bereiden van een heerlijke maaltijd. Alle ingrediënten koop ik vers in de Aziatische toko. Thaise kruiden kweek ik zelf in een tuinkas. Helemaal biologisch. Ik gebruik halal vlees en kip in de gerechten. En vis komt van de visboer.

Omdat ik uitsluitend werk met verse ingrediënten, koop ik niet te veel in. Daardoor ga ik ook verspilling tegen. Wil je genieten van heerlijke Thaise gerechten, dan hoor ik dit het liefst voor 15.00 uur. Later bestellen is geen probleem, alleen kan ik niet garanderen dat ik alle ingrediënten nog heb. 

Thaise gerechten kunnen pittig zijn. Kan je daar niet tegen, dan maak ik het niet pittig voor je. Het enige dat ik wil, is dat jij geniet van  de lekkerste Thaise gerechten. Meer informatie: www.siamkitchen.nl Groetjes Pornshita Sora, chefkok

Foto's

Verse Thaise loempia's

Siam Kitchen in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Keuken

Thais

Bezorgen mogelijk

Ja

Bestellen via eigen website mogelijk

Ja

Onze locatie

Siam Kitchen


Prins Mauritssingel 91b 3043 PD Rotterdam
0645095524 Klik om te bellen