Siam Kitchen


Prins Mauritssingel 91b 3043 PD Rotterdam
06 45095524 Klik om te bellen

Ruime keuze aan vegetarische Thaise gerechtem
Alle Thaise gerechten zijn zelfgemaakt
Ruime keuze aan pittige Thaise gerechten

Over Siam Kitchen

Het lekkerste Thaise eten bestel je bij Siam Kitchen

Bij Siam Kitchen bestel je de lekkerste Thaise gerechten: om thuis van te genieten, op je werk of feest. Ik ben Pornshita Sora en kom uit Thailand. Sinds 2007 woon ik in Rotterdam Overschie. Al op zeer jonge leeftijd heb ik veel interesse voor koken. Van mijn oma heb ik geleerd hoe het moet. Ik heb lang in het restaurant van mijn tante gewerkt in Bangkok. Daar heb ik veel geleerd over de Thaise kookkunst.

Vanwege mijn passie voor de Thaise keuken en mensen blij maken met heerlijke Thaise gerechten ben ik Siam Kitchen begonnen in 2014. Ik kook Thais eten voor particulieren en bedrijven. Al het Thaise eten maak ik zelf met verse ingrediënten, aandacht en liefde.

Thais eten bestellen

Op de menukaarten populair, vegetarisch en pittig in de webshop van Siam Kitchen vind je het lekkerste Thaise eten. Ook vind je er een uitgebreid assortiment Thaise snacks; lekker voor erbij of tijdens een borrel. Stop je keuze in de winkelwagen en verstuur je bestelling. Je krijgt via e-mail een bevestiging van je keuze en ik neem contact op als ik vragen heb. Betalen doe je met pin, creditcard of contant bij aflevering van je bestelling. Met tikkie betalen? Dat kan, geef dit dan aan als je de bestelling plaatst.


Het is ook mogelijk om via e-mail, telefoon of WhatsApp te bestellen. Dit doe je door je Thaise gerechten te kiezen door de pdf-menukaarten op de Cateringpagina te raadplegen en je bestelling door te geven.

Wanneer bestellen?

Omdat ik uitsluitend verse ingrediënten gebruik, koop ik niet te veel in. Daardoor ga ik ook verspilling tegen. Wil je genieten van heerlijke Thaise gerechten, dan hoor ik dit graag voor 15.00 uur. Wil je lunch bestellen, geef dat dan minimaal één dag van tevoren door.


Afhalen en bezorgen

Je bestelling kan je afhalen aan de Prins Mauritssingel 91b in Rotterdam, maar hou je van gemak, dan krijg je jouw bestelling bij je thuisbezorgd. We bezorgen in Rotterdam (behalve in Rotterdam Zuid vanwege de filedruk, sorry!), Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Delfgauw en Pijnacker. Let op: woon je in een flat of appartementencomplex zonder lift, dan bezorg ik je bestelling tot de begane grond. Slecht ter been? Laat het weten, dan bezorg ik je bestelling tot aan je voordeur.

Openingstijden

We zijn van dinsdag t/m zondag geopend. Maandag is Siam Kitchen gesloten. Heb je maandag een feest of bijeenkomst waarvoor je Thais eten wilt bestellen, geef dat dan minimaal een week van te voren door.


Smakelijke groet,

Pornshita Sora, chefkok Siam Kitchen


www.siamkitchen.nl

Het lekkerste Thaise eten bestel je bij Siam Kitchen

Foto's

Verse Thaise loempia's
Phad Med Mamuang - kip met cashewnoten
Isan Kaeng Om - Pittige curry iuit de Isan streek in Thailand
Phad Nam Man Hoy - Thais wokgerecht van verse groenten
Massaman curry

Siam Kitchen in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Keuken

Thais

Bezorgen mogelijk

Ja

Bestellen via eigen website mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Logo Siam Kitchen

Siam Kitchen

Siam Kitchen


Prins Mauritssingel 91b 3043 PD Rotterdam
06 45095524 Klik om te bellen