Everest Tandoori Restaurant


Noordeinde 15 2311 CA Leiden
071 5128 025 Klik om te bellen

Over Everest Tandoori Restaurant

De connaisseur zal ons herkennen, de ontdekker overtuigd zijn: Everest Tandoori Restaurant biedt u de beste smaken van India, Nepal en Bhutan verzorgd door mensen die zich deze keuken in het land zelf eigen hebben gemaakt. Wij bieden u authentieke, met liefde gemaakte gerechten vol dagverse en gezonde ingredi nten tegen een betaalbare prijs. Het menu telt meer dan vijftig verschillende keuzen, waaronder verschillende heerlijk vegetarische. Elk van de gerechten krijgt dankzij een uitgekiend aroma van verse kruiden en specerijen zijn eigen, typische smaak. Wees welkom voor een heerlijk avondje uit en denk terug aan die mooie reis in de Himalaya's of laat u meevoeren en maak kennis met deze exotische keuken.

Ons restaurant zit op een gezellige plek in het centrum van Leiden, vlakbij het Rapenburg en de universiteitsbibliotheek.
Vraag ons ook naar de complete verzorging van uw evenement, priv of voor werk. Ons team is berekend op het met de precisie van de klok leveren van heerlijke hapjes, drankjes en volledig verzorgde diners voor groepen van elke omvang. Bezoek ons, neem een kijkje op onze website of bel ons even!Everest Tandoori Restaurant in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Keuken

Indiaas

Onze locatie

Everest Tandoori Restaurant


Noordeinde 15 2311 CA Leiden
071 5128 025 Klik om te bellen