Authentiek Thais Voor Thuis


Heuvelsteijn 85 3162 SE Rhoon
06 15395420 Klik om te bellen

Over Authentiek Thais Voor Thuis

Welkom bij Authentiek Thais voor Thuis! Afhaal en Bezorgd Maaltijden en Catering op Locatie omgeving Rhoon en Barendrecht??

Mijn naam is Phatcharee oftewel voor de non-Thaise vrienden ben ik bekend als Nancy. Oorspronkelijk kom ik uit Noordoost Thailand en ben ik nu inmiddels 18 jaar in Nederland. Mijn passie is bakken, koken en ik doe het met heel veel plezier en liefde, vooral ook voor mijn gezin. Hygiëne staat dus bovenaan!

Regelmatig komen er vrienden bij ons eten en ze smullen van mijn verse Thaise gerechten. Van mijn kook passie heb ik nu mijn beroep gemaakt.
Ik heb ruim 6 jaar als chef-kok gewerkt bij een Thais Indonesisch Restaurant.
Hier heb ik veel ervaring op mogen doen. Ik kan dus ook Indische gerechten bereiden. Hou vooral mijn " Facebook pagina" in de gaten voor nieuwe maaltijden.

https://www.facebook.com/AuthentiekThaisAfhaalEnCatering/


Vers koken is belangrijk voor mij, dit houdt in dat ik alle currypasta’s zelf maak, dus alles is homemade. Dit proef je ook! De Thaise keuken is licht en relatief vetarm. De verse groenten en kruiden worden bijvoorbeeld kort mee gewokt (weinig olie) op hoog vuur, waardoor de smaak bewaard blijft. Je hebt er wellicht al over gehoord dat de Thaise keuken altijd de verschillende smaken zoet, zuur, zout en pittig met elkaar combineert. Een heerlijke smakencombi!

Ik wil mijn liefde voor de authentieke Thaise keuken graag met jullie delen. Alle maaltijden, die op het menu staan zijn vers bereid en kunnen bij mij via Email authentiek.thais.voor.thuis@gmail.com

of Telefonisch 06 15395420 worden besteld.

Na een lange werkdag is aanschuiven aan tafel toch het lekkerst als je zelf niet hebt hoeven koken. Verwen jezelf met een heerlijke verse Afhalen maaltijd.

Heb je een " Event of een Verjaardagsfeest " en je hebt geen zin om te koken? Dan ben je ook hiervoor bij mij aan het juiste adres, ik verzorg graag de Catering vanaf 10-50 personen.

Kom proeven en beleef Authentiek Thais voor Thuis!

Groetjes,
Phatcharee - Nancy

Foto's

Biologische Thaise Afhaal, Catering buffet en Thaise Hapjes in Rhoon

Authentiek Thais Voor Thuis in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Keuken

Thais

Bestellen via eigen website mogelijk

Ja

Artikelen

Thaise Catering Buffet, Hapjes, Amuses, Fingerfood op Locatie.

Welkom bij Authentiek Thais voor Thuis Catering buffet Authentiek Thais voor Thuis verzorgd de Catering aan huis of gewenste locatie voor uw jubileum, receptie, bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheden....

Onze locatie

Authentiek Thais Voor Thuis


Heuvelsteijn 85 3162 SE Rhoon
06 15395420 Klik om te bellen